Чергове засідання кафедри філософії та міжнародної комунікації: конкурсні питання

21 November 2020, 23:29

20 листопада 2020 року відбулося чергове засідання кафедри філософії та міжнародної комунікації, яке було проведено в режимі відео-конференції Webex Meet. Завідуюча кафедри філософії та міжнародної комунікації Савицька І.М., розпочала засідання з конкурсних питань У порядку денному на розгляд виносились питання про обрання за конкурсом на заміщення вакантної посади доцента та професора кафедри філософії та міжнародної комунікації.

Цьогоріч, у звʼязку з тимчасовим призупиненням через пандемію Covid - 19 таємного голосування, конкурсні питання на засіданні кафедри розглядались відкритим голосуванням.
До проходження по конкурсу рекомендувались наступні викладачі кафедри:
1. Шкіль С.О. на посаду професора кафедри;
2. Кравченко А.Г. на посаду доцента кафедри;
3. Культенко В.П. на посаду доцента кафедри;
4. Гейко С.М. на посаду доцента кафедри;
5. Лаута О.Д. на посаду доцента кафедри.
Були заслухані звіти викладачів, про основні показники, наукової, науково-методичної роботи, про стан підвищення кваліфікації, стажування, особистий рейтинг та публікації в у виданнях, що індексуються в Scopus, Web of Science, Google Scholar.
За результатами відкритого голосування щодо обрання кандидатур на посаду професора та доцентів кафедри на конкурсній основі кафедра філософії та міжнародної комунікації одноголосно прийняла рішення рекомендувати Шкіль С.О. на посаду професора кафедри філософії та міжнародної комунікації терміном на 3 роки та Кравченко А.Г.Культенко В.П.Гейко С.М.Лауту О.Д. на посаду доцента кафедри філософії та міжнародної комунікації терміном на 3 роки.

Інна Миколаївна привітала колег з результатами голосування, та побажала успіхів у голосуванні на засіданні вченої ради гуманітарно-педагогічного факультету, що відбудеться 23.11.20.
Серед питань, що були також розглянуті на засіданні кафедри, були питання активізації профорієнтаційної роботи, підведення підсумків Тижня філософії, підготовки звітів, підготовки до зимової сесії, видання наукової та методичної літератури.

Олена Лаута,
доцент кафедри філософії
та міжнародної комунікації

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook