Дні відкритих дверей на факультетi тваринництва та водних біоресурсів

November 21, 2020

        На цьому тижні на факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбувалися Дні відкритих дверей для випускників загальноосвітніх навчальних закладів (шкіл, ліцеїв, гімназій) та випускників технікумів і коледжів всієї України.

       Впродовж трьох днів зустрічі відбувались у оn-line режимі, з використанням платформ Cisco Webex та Zoom. Після зустрічей з керівництвом Університету на загальноуніверситетському блоці програми, усі бажаючі мали змогу познайомити з факультетом тваринництва та водних біоресурсів, поспілкуватися з представниками адміністрації та отримати відповіді на питання, які їх цікавили та віртуально ознайомитися з матеріально-технічною базою факультету.

     Впродовж цих трьох днів 188 потенційних абітурієнтів із різних областей України та закладів освіти ознайомились з усіма кафедрами факультету. Декан факультету Вадим Кондратюк коротко розповів про факультет та переваги навчання в одному із кращих університетів країни. Зацікавленість у присутніх виявилася досить жвавою. Майбутні абітурієнти подивитись коротний фільм про факультет, отримати необхідну інформацію про університет, про організацію навчального процесу, проживання у гуртожитках, культурне і спортивне життя студентів НУБіП України. Були надані змістовні відповіді на питання, поради, як краще підготуватися до ЗНО, до Олімпіади для вступу в університет, розповіли про перспективи спеціальностей «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та «Водні біоресурси та аквакультура».

      Впродовж цих зустрічей майбутні абітурієнти та їхні батьки ділилися думками чому хочуть обрали наш факультет та які матимуть подальші перспективи працевлаштування. Дуже приємним було, те що всі відмітили високий рівень організації цих оn-line заходів. Загалом, більша половина дітей, які прийняли участь у Дні відкритих дверей, визначились із місцем для навчання – безперечно це Національний університет біоресурсів і природокористування України!!!

Руслан Кононенко,
заступник декана факультету

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook