Триває творчий конкурс для бажаючих навчатися за спеціальністю «Фізична культура і спорт»

August 13, 2020

 Цього року університет вперше здійснює набір до бакалаврату за спеціальністю «Фізична культура і спорт». Всі бажаючі навчатися за нею, крім надання необхідних сертифікатів ЗНО, витримують ще й творчий конкурс. Суддями на ньому є викладачі кафедри фізичного виховання, тож це чудова нагода особисто познайомитися та поспілкуватися зі своїми майбутніми наставниками. Демонструючи свою фізичну підготовку, бажаючі навчатися за новою спеціальністю у НУБіП складають нормативи з бігу (чоловіки – 1000 м, жінки – 500 м), підтягування на перекладині, стрибки у довжину, нахили і піднімання тулуба з положення сидячи.

     З усіма цими завданнями легко впорався киянин Валентин Овчарук, адже вже десять років займається футболом – у ФК «Динамо» і ОКУП. І Одним з критеріїв вибору вишу стало те, що в НУБіП працюють кваліфіковані тренери саме з футболу. Адже і себе хлопець бачить у майбутньому саме на тренерській роботі.
     Серйозно займається спортом – бойовим самбо і Максим Сокуренко. На конкурс повболівати за нього з рідної Смілої, що на Черкащині, приїхали батьки – Людмила і Дмитро.
     Професійну кар’єру хочу пов’язати зі спортом, говорить хлопець. При виборі вишу розглядав різні варіанти, а НУБіП обрав, крім іншого, ще й за ставлення до мене як абітурієнта. Ні в одному з інших вишів не розповіли так детально про особливості навчання і не відповіли на всі питання. А це означає, що і до студентів тут ставляться уважно.
     А от Аня Марчук з Житомирщини довго обирала фах: спочатку мріяла стати медсестрою, далі – військовою, а потім вже спинилася на «Фізичній культурі і спорті». А НУБіП обрала в тому числі і за можливість об’єднати аж дві з вибраних раніше професій: стати кваліфікованим тренером і здобути фах військового.

За матеріалами офіційної веб-сторінки університету

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook