Активно готуємося до нового навчального року: Каталоги навчальних планів і програм підготовки бакалаврів у 2020-2021 н.р.

15 June 2020, 9:45

У рамках підготовки до нового 2020-2021 навчального року, для можливості активного ознайомлення вступників до Університету з навчальними планами та програмами підготовки бакалаврів, на виконання доручення ректора Станіслава Ніколаєнка, а також згідно з розпорядженням проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші від 01.04.2020 р. № 54 співробітниками навчального (Оксана Зазимко) та навчально-методичного відділів (Лариса Кліх) за участі деканів факультетів, директорів навчально-наукових інститутів: Баль-Прилипко Л.В., Глазунова О.Г., Діброва А.Д., Доля М.М., Євсюков Т.О., Козирський В.В., т.в.о. директора Каплун В.В., т.в.о. декана Коломієць Ю.В., Кондратюк В.М., Кулаєць М.М., Лакида П.І., Михайлович Я.М., Остапчук А.Д., Ружило З.В., Тонха О.Л., Цвіліховський М.І., Шинкарук В.Д., Яра О.С. та їх заступників сформовано «Каталоги навчальних планів і програм підготовки бакалаврів у 2020-2021 н.р.» українською (568 аркушів) та англійською (525 аркушів) мовами.

     Тексти Каталогів розглянуто та затверджено в дистанційному режимі вченою радою університету 30.04.2020 р., протокол № 8.
     Каталоги розміщені на офіційній веб-сторінці університету (https://nubip.edu.ua/) у рубриці «Навчальна робота», розділі «Навчальні плани» за посиланням.

     Розділ 1 Каталогів присвячено загальним відомостям про Національний університет біоресурсів і природокористування України. Він містить такі підрозділи:
     Історична довідка; Концепція та завдання освітньої діяльності; Спеціальності підготовки бакалаврів; Правила прийому на навчання; Організація навчального процесу; Практичне навчання студентів; Науково-педагогічні та педагогічні працівники; Характеристика матеріально-технічної бази; Інформаційне та телекомунікаційне забезпечення навчального процесу; Наукова бібліотека; Виховна, спортивно-масова та соціальна роботи; Підготовка офіцерів запасу; Міжнародна мобільність; Студентське самоврядування; Сфери зайнятості випускників.

     У розділі 2 наведено інформацію щодо керівництва 13 факультетів і 3 ННІ, завідувачів випускових кафедр цих підрозділів і навчальні плани та програми підготовки бакалаврів за 43 спеціальностями, а саме:
     автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології; агроінженерія; агрономія; біотехнології та біоінженерія; будівництво та цивільна інженерія; ветеринарна медицина; водні біоресурси та аквакультура; галузеве машинобудування; геодезія та землеустрій; готельно-ресторанна справа; громадське здоров’я; деревообробні та меблеві технології; екологія; економіка; електроенергетика, електротехніка та електромеханіка; журналістика; захист і карантин рослин; інженерія програмного забезпечення; кібербезпека; комп’ютерна інженерія; комп’ютерні науки; лісове господарство; маркетинг; менеджмент; міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії; облік і оподаткування; підприємництво, торгівля та біржова діяльність; право; професійна освіта; психологія; публічне управління та адміністрування; садівництво та виноградарство; садово-паркове господарство; соціальна робота; теплоенергетика; технологія виробництва і переробки продукції тваринництва; транспортні технології (на автомобільному транспорті); туризм; фізична культура і спорт; філологія (германські мови та літератури (переклад включно) перша – англійська); філологія (германські мови та літератури (переклад включно) перша – німецька); фінанси, банківська справа та страхування; харчові технології.

     З повним текстом Каталогів можна ознайомитися на сайті університету (https://nubip.edu.ua/) у рубриці «Навчальна робота», розділі «Навчальні плани» https://nubip.edu.ua/node/23669.


Оксана Зазимко,
начальник навчального відділу
Лариса Кліх,
керівник навчально-методичного відділу

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook