Період карантину не завада для плідної роботи

June 5, 2020

    Не дивлячись на умови карантину, співробітники кафедри виконують свій індивідуальний план роботи. Щотижнево звітують про навчальну роботу, яку здійснюють дистанційно з використанням різних платформ та засобів.

    З бажанням до знань з дисципліни «Конярство та кіннозаводство» під керівництвом доцента кафедри Осадчого С.А. студенти ОС «Бакалавр» 2 курсу СТН з відповідальністю поставилися до ситуації, що склалася навколо. Основним каналом комунікації беззаперечно був і залишається Навчальний портал НУБіП (https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=566), який повністю забезпечує електронний навчальний курс дисципліни. За допомогою чіткого опису кожна Лабораторна робота виконується вірно та швидко, а головне приносить задоволення. Існує постійний зворотній зв'язок з викладачем.

    Під час проведення занять зв'язок зі студентами підтримується завдяки Viber-чату. Це дозволяє відслідковувати активність, відповідати на запитання, обговорювати проблемні чи незрозумілі моменти. Переконані, не зважаючи на карантинні заходи, студенти зможуть ґрунтовно опрацювати дисципліну і отримати високий рівень знань.

      Щоденно на перевірку та оцінювання надходять лабораторні та самостійні роботи. Відбувається проходження тестів, що свідчить про засвоєння лекційного матеріалу студентами.

 

     У період карантину студенти 2 курсу 1, 2 групи СТН та 2 курсу заочної форми навчання успішно здали екзамен на платформі ZOOM. Результат екзамену показав, що дистанційне навчання не завадило опрацьовувати матеріал з дисципліни і добре підготуватись до іспиту і групи показала майже 100 % відвідуваність.

         Щоденно проводилась перевірка і консультування матеріалу з написання дипломної роботи студентки заочної форми навчання, яка працює у кінному клубі у місті Дубаї (ОАЕ) (Матюшко Анастасія).

        Невід’ємною стала допомога ННВЛ конярства з підготовки до святкування 122-річчя НУБіП України.

     У співавторстві з Повозіковим М.Г. готується «Робочого зошита з методичними вказівками» з дисципліни Конярство і кіннозаводство для студентів факультету ТВБ ОС Бакалавр та Магістр для подання на затвердження вченої ради факультету.

     Підготовлено і відредаговано до видання 1, 2 і 3 частини «Курс лекцій з дисципліни Конярство і кіннозаводство» для студентів факультету ТВППТ і затвердження на вченої раді факультету

      Підготовлені наукові статті щодо відмінності екстер’єрних показників коней арабської чистокровної верхової породи різних внутрішньопородних типів та по поліморфним групам крові коней чистокровної верхової породи.

    Залучений до проходження 2 туру Олімпіади по дисципліні «Біологія» школяр Чернинок Владислав Дмитрович, який успішно пройшов тестування і отримав високий бал і готовий подавати документи до вступу на факультет ТВБ з 1-м пріоритетом.

      Проходить підготовка студентів до Олімпіади. Проводиться активне спілкування с колегами з ОАЕ стосовно аналізу і вивчення груп крові коней арабської породи основних чотирьох типів.

С.Осадчий,
доцент кафедри конярства і бджільництва

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook