Відбулося дистанційне складання комплексного кваліфікаційного екзамену за спеціальністю "Облік і оподаткування"

May 26, 2020

26 травня 2020 року відповідно до Наказів № 386 і № 387 від 22.05.2020 р. НУБіП України було проведене дистанційне складання комплексного кваліфікаційного екзамену за фахом студентів 4 курсу освітнього ступеня “Бакалавр” та студентів 2 і 3 курсу скороченого терміну  спеціальності “Облік і оподаткування” денної форми навчання.

 О 10.00 іспит розпочався через організовану екзаменаційною комісією відео-конференцію на базі платформи “Zoom”. З привітальним словом виступили: декан економічного факультету, д.е.н., професор Діброва Анатолій Дмитрович та голова Екзаменаційної комісії Державного іспиту д.е.н., професор Лазаришина Інна Дмитрівна.

 

Після проведеної заступником декана економічного факультету к.е.н., ст. викладачем Воляк Лесею Романівною відео-ідентифікації студентів, голова комісії Державного іспиту д.е.н., професор Лазаришина Інна Дмитрівна повідомила студентів про формат іспиту та обмеження у часі 120 хвилинами.

 

Студенти перейшли до виконання завдань, які включали, як тестові питання, так і  задачі. Завдання були розроблені викладачами кафедр обліку та оподаткування і статистики та економічного аналізу та розміщені на Навчальному порталі НУБіП Elearn.

  

Перевагою використання Навчального порталу Elearn є те, що не було потреби розсилати екзаменаційні білети на індивідуальні поштові скриньки, а студенти, отримавши дозвіл на здачу кваліфікаційного іспиту, отримали доступ до унікального індивідуального завдання. З іншої сторони, студентам також не було потреби надсилати на пошту викладачам свої відповіді. По закінченню виділеного часу, доступ студентів до завдань було закрито і члени комісії д.е.н., професор Лазаришина І.Д., д.е.н., професор Калюга Є.В., д.е.н., професор Гуцаленко Л.В. та к.е.н., доцент Олійник С.О. приступили до перевірки.  Кожний студент мав змогу отримати у своєму кабінеті коментар від викладачів-членів комісії по якості виконаного завдання. Значну допомогу в організації дистанційного складання комплексного кваліфікаційного екзамену надавала к.е.н., доцент кафедри статистики та економічного аналізу Собченко Тетяна Степанівна.

  

 

Всі студенти успішно виконали кваліфікаційні завдання і отримали гарні оцінки, які підтверджують отримані ними у НУБіП України фахові знання з фінансового обліку, обліку і звітності в оподаткуванні, аудиту, аналізу господарської діяльності.

 

Вітаємо студентів із  успішною здачею іспиту та бажаємо ефективної підготовки до наступного етапу студентського життя - захисту випускних бакалаврських робіт.

 

 

Оксана Данілочкіна,

доцент кафедри обліку та оподаткування

Леся Воляк

заступник декана економічного факультету,

старший викладач кафедри статистики та економічного аналізу

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook