Ян Деревянко з м. Суми обирає спеціальність «Комп’ютерна інженерія» факультету інформаційних технологій

May 7, 2020
  • Розкажи про себе.

Мене звати Ян Деревянко, наразі закінчую 11 клас у Сумській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №6, м. Суми. Мрію після закінчення школи поїхати навчатись в інше місто, дуже хотілося б до столиці, а отже повністю змінити своє життя!

  • Чому вирішив здобувати вищу освіту?

Хоч зараз при влаштуванні на роботу знання значно важливіші за диплом та я впевнений, що університет загартовує людину та робить її по-справжньому самостійною, а у коледжі я можу і в Сумах навчатись.

  • Яку обрав спеціальність і чому?

Дуже хочу опанувати 123 спеціальність «Комп'ютерна інженерія». Мені з самого малечку кортить щось розібрати та подивитись як це воно працює. На мою думку саме спеціальність «Комп'ютерна інженерія» допоможе мені стати справжнім фахівцем по «залізякам».

  • Які переваги НУБіП стали вирішальними у виборі закладу вищої освіти?

НУБіП України має великий авторитет серед столичних вузів, де надають якісні освітні послуги. Також на моє рішення вплинуло те, що в НУБіП України навчаються багато моїх друзів та знайомих. «Вишенькою на торті» є те, що пороговий бал та кількість бюджетних місць дуже радують мене.

  • Чим цікавишся окрім навчання?

Окрім навчання я на високому рівні займаюсь кіберспортом, неодноразово приймав участь у всеукраїнських турнірах з гри «World of Tanks», а саме у чемпіонаті України по World of Tanks 2019 я зі своєю командою увійшов у топ 10 команд переможців.

  • Дякую Яне за відверту розмову та чекаємо у нашій ІТ-шній родині НУБіП України!

Дякую.

Денис Матвієнко,
студент 2 курсу спеціальності «Комп’ютерні науки»

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook