Александр Скубко: «Мрію пов’язати майбутній фах саме з розробкою програмного забезпечення, тому обираю факультет інформаційних технологій»

April 27, 2020
  • Розкажи про себе.

Всіх вітаю, мене звати Александр Скубко, випускник Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6, м. Суми. Активний учасник шкільного життя, а саме Президент школи. Жоден шкільний захід не обходиться без мене. Я одночасно і ведучий, і звукооператор, і актор та навіть сценарист. Чому вирішив здобувати вищу освіту?

На мою думку вища освіта ‒ це єдиний стабільний шлях досягти успіху у житті та подальшій кар’єрі. Жоден з коледжів та технікумів не зрівняється з університетом.

  • Яку обрав спеціальність і чому?

Свій вибір зупиняю на спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення». Наразі я вже написав декілька простеньких програм на С++, але розумію, що це лише початок. Мені дуже подобається програмування та я мрію пов’язати своє життя саме з розробкою програмного забезпечення, стати успішним фахівцем в обраній мною сфері.

  • Які переваги НУБіП стали вирішальними у виборі закладу вищої освіти?

Аналізуючи різні заклади вищої освіти України, розумію, що саме НУБіП України є для мене золотою серединою серед усіх університетів, де здійснюють підготовку майбутніх фахівців з інформаційних технологій. Столичний університет з якісним та доступним навчанням, сучасними навчальними лабораторіями, саме тому зупиняю свій вибір на даному закладі освіти, зокрема на факультеті інформаційних технологій.

  • Чим цікавишся окрім навчання?

Обожнюю працювати з фотографією. У вільний час люблю програмувати та читати книжки, а саме фантастику.

  • Дякуємо Александре за розмову та бажаємо успішного вступу за обраною спеціальністю!

Дякую.

Денис Матвієнко,
студент 2 курсу спеціальності «Комп’ютерні науки»
факультету інформаційних технологій

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook