Анастасія Змага – бронзова призерка ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Педагогічна та вікова психологія»

April 12, 2020

     Щоб підтримати обдаровану студентську молодь та активізувати науково-дослідну роботу студентів, Міністерство науки й освіти України щорічно проводить Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук, де студенти гуманітарно-педагогічного факультету гідно репрезентують свої дослідження, а отже, й Аlma Mater.

     У Південноукраїнському національному педагогічному університеті імені К. Д. Ушинського, який наказом Міністерства освіти і науки України було визначено як базовий, завершився ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Педагогічна та вікова психологія».
     Національний університет біоресурсів і природокористування України на конкурсі представляла студентка гуманітарно-педагогічного факультету спеціальності «Психологія» Анастасія Змага.

     За результатами рецензування 79 конкурсних робіт у ІІ турі конкурсу дослідження Анастасії на тему «Психологічні детермінанти копінг-стратегій у студентському віці» (науковий керівник ‒ кандидат психологічних наук, доцент Ірина Мартинюк) здобуло почесне ІІІ місце.

Щиро вітаємо переможницю і колектив кафедри психології та зичимо їм творчої наснаги й подальших успіхів на науковій ниві!

Світлана Харченко

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook