Вивчаємо дисципліну «Цифрові плани і карти» дистанційно

April 3, 2020
Elearn

 31 березня, 1 та 2 квітня, за розкладом занять, студенти 3 курсу спеціальності "Геодезія та землеустрій" дистанційно складали тест за 1 змістовний модуль з дисципліни «Цифрові плани і карти».

Для складання тесту у визначений час змогли сісти 70% студентів, яким була надана можливість відповісти на 30 питань. Аналіз результатів тестування засвідчив, що середня оцінка по різним групам варіювала від 69 до 82 балів (за 100 бальною шкалою). Оцінки при тестуванні варіювали від 19,67 до 99,50 балів. Можна зазначити, що як високі так і низькі оцінки студентів мали відповідність з кількістю виконаної ними роботи на електронному навчальному курсі (ЕНК).

Після завершення тестування з окремими студентами були обговорені питання, які здались їм найскладнішими та було надано рекомендації щодо поліпшення підготовки до підсумкового тестування.

Складанню тесту передували (з 25 березня по 1 квітня ) онлайн дискусії. При цьому обговорення здійснюється в окремих групах, щоб викладачі мали змогу адмініструвати та "почути кожного".

 

1 та 2 квітня відбулись онлайн лекції з використанням платформи ZOOM. Цей програмний засіб дає можливість відчути ефект «живого спілкування» і питання, що виникають під час розгляду матеріалу, задавати та вирішувати одразу.

Платформу ZOOM також застосовуємо і для вирішення питань щодо виконання лабораторних робіт.

 

Дроздівський Олег

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook