Студенти 4 курсу спеціальності «Комп’ютерна інженерія» складали атестацію за 1 модуль дисципліни «Мобільні комп’ютерні системи»

March 31, 2020

   Завдяки системі дистанційного зв’язку Webex Meeting відбулась лекція дисципліни «Мобільні комп’ютерні системи» для студентів 4 курсу спеціальності «Комп’ютерна інженерія».

У зв’язку з карантином та неможливістю в аудиторії використовувати лабораторне обладнання, постає завдання оперативної зміни робочої програми навчання з дисципліни «Мобільні комп’ютерні системи». Виходом з ситуації є запровадження у навчальному процесі віртуального емулятора складання мікросхем та програмування мікроконтролерів у середовищі   XOD.

Під час лекції студенти ознайомились з створенням мобільної системи Автоматизованого зволожувача повітря на базі мікроконтролерів. Використовуючи ресурси інтернет-контенту було визначено, що складати віртуальні комп’ютерні системи для мікроконтролерів на базі Arduino можна завдяки програмному середовищу XOD.  Отже наступні заняття будуть відбуватися з використанням означеного програмного продукту. 

     На завершення веб-заняття студенти складали атестацію за 1 модуль у вигляді тесту. 

Дмитро Касаткін

доцент кафедри

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook