Дистанційне навчання в дії

March 26, 2020

Під час оголошеного та вимушеного карантину викладачі кафедри інформаційних систем та технологій здійснюють навчання студентів, згідно затвердженої навчальним закладом, дистанційної форми.

Старший викладач кафедри Таїсія Саяпіна разом із магістрами факультету тваринництва та водних біоресурсів спеціальності «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» провели лабораторну роботу, а також віртуально зустрілись на лекції відповідно до розкладу використовуючи додаток Hangouts Meet.

Попередньо всім студентам на пошту було розіслано запрошення з активним посиланням доступу до відеоконференції.

Студенти перейшовши за посиланням мали змогу долучитись до відеоконференції одночасно бачити викладача, одногрупників, завдання на навчальному порталі. Відеоконференції дають можливість у віртуальному класі і працювати практично, як на звичайному уроці, виконуючи завдання викладача і ставлячи при цьому запитання. Причому запитання, що ставлять викладачу, і відповіді на них доступні відразу всім відвідувачам віртуального класу.

Для питань щодо виконання завдань на навчальному порталі створений також і Загальний форум курсуОрганізувати дистанційне навчання може кожен і навчатись дистанційно може кожен, адже це унікальна можливість отримувати знання та самовдосконалюватись не виходячи із дому.

 

Таїсія Саяпіна, старший викладач
кафедри інформаційних систем і технологій

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook