Кафедра економіки підприємства ім. проф. Романенка: продовжуємо навчатись дистанційно

March 25, 2020

На виконання рішення Кабінету Міністрів від 11 березня 2020 р. «Про введення карантину в Україні» та наказу ректора НУБіП України № 247 від 11.03.2020 р. «Про заходи у НУБіП України у зв’язку з оголошенням карантину», викладання дисциплін науково-педагогічними працівниками кафедри економіки підприємства ім. проф. І.Н. Романенка здійснюється за дистанційною формою з використанням освітнього порталу НУБіП,України, електронної пошти, систем Viber та Telegram.

Так, доцент кафедри Ільків Л.А. проводить активну онлайн-роботу зі студентами 3-го курсу та 1 го курсу скороченого терміну навчання спеціальності Економіка підприємства з дисципліни «Економіка природокористування». Своєчасно видані завдання, на період карантину, виконуються студентами на порталі ЕНК, а щодо особливо складних моментів викладачем проводяться індивідуальні консультації за допомогою Viber каналу.

 

Працюючи зі студентами Ільків Л.А. концентрувала увагу студентів на виконанні завдань, використовуючи платформу E-Learn. Здобувачі освіти засвоїли лекційний матеріал, виконали завдання практичних занять та підготували презентації, а також завдання контрольного тесту першого модуля. Зворотний зв’язок із НПП здійснювався за допомогою форуму, електронної пошти та блогу курсу, на який студентами надсилаються виконані роботи. Протягом наступного тижня в «Журналі оцінок» вони матимуть змогу ознайомитися з результатами навчальних досягнень. 

Зокрема, з дисципліни «Економіка агропромислових формувань» для студентів ОС «Магістр» спеціальності «Економіка підприємства» (викладач- доц. Томашевська О.А.) на порталі (https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=847) розміщено теоретичний матеріал дисципліни, практичні завдання та алгоритм їх виконання, завдання для самостійного опрацювання тощо. Виконані розрахункові роботи студенти надсилають викладачам на перевірку.

 

Студенти 3-го курсу факультету аграрного менеджменту спеціальності «Маркетинг» вивчають дисципліну «Регіональна економіка» (викладач − доц. Томашевська О.А.) шляхом опрацювання представленого на навчальному порталі (https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=2371) теоретичного матеріалу, виконання індивідуальних розрахункових завдань тощо. 

 

 

   Таким чином, за допомогою навчально-інформаційного порталу студенти мають можливість через Інтернет ознайомитися з навчальним матеріалом (текст, відео, презентація лекційного матеріалу), виконати практичне завдання та відправити його на перевірку, пройти електронне тестування тощо.
   У контексті запровадження дистанційного навчання, доречно звернути увагу на той факт, що всі учасники освітнього процесу поки що знаходяться в стадії адаптації до нових умов роботи
  Слід наголосити, що на цьому подальша навчальна робота не зупиняється. Студенти і в подальшому опрацьовуватимуть лекції, готуватимуть семінарські заняття.

Отже, продовжуємо працювати надалі. Натхнення, здоров’я та успіхів всім!

 

Тетяна Мірзоєва

доцент кафедри економіки підприємства
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook