Гуманітарії провели баталії інтелектуалів

March 4, 2020

2 березня на гуманітарно–педагогічному факультеті відбувся відбірковий етап конкурсу «Краща інтелектуальна академічна група» серед студентів першого курсу. Свої сили в інтелектуальних баталіях випробовували 7 команд-представників різних спеціальностей, а саме "Соціальна робота", "Міжнародні відносини" та "Психологія".  Кожна команда була готова до самої запеклої боротьби!

Перед початком конкурсу до учасників звернулися представники студентської організації гуманітарно-педагогічного факультету. Заступник голови студентської організації факультету Маргарита Гулян побажала позитивних вражень та правильних відповідей на запитання оргкомітету конкурсу.

Змагання проходило в декілька етапів, серед яких кожна група встигла побувати лідером змагань. Студенти демонстрували свою кмітливість, загальну ерудицію, винахідливість під час різноманітних конкурсів та відкривали для себе багато нової та цікавої інформації. 

Абсолютним переможцем за загальним результатом стала академічна група МВ-19001б (спеціальність "Міжнародні відносини". Друге місце розділили між собою групи СР-19001б ("Соціальна робота") та МВ-19004б ("Міжнародні відносини"). І нарешті, почесне третє місце посіла група майбутніх дипломатів-міжнародників МВ-19002б.

Ми вітаємо переможців, а також вдячні нашим студентам-першокурсникам за активність! А всіх бажаючих запрошуємо вболівати за наших міжнародників у фінальній частині конкурсу, яка відбудеться наприкінці квітня.

Дар'я Бабак, Вікторія Руденко,
студентки гуманітарно-педагогічного факультету

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook