Співпраця з Київським обласним комунальним позашкільним навчальним закладом «Мала академія наук учнівської молоді»

March 3, 2020

    В рамках співпраці факультету інформаційних технологій Національного університету біоресурсів і природокористування Україні завідувач кафедри комп’ютерних систем і мереж д.т.н., професор Валерій Лахно 1 березня 2020 р. взяв участь у конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів МАН України  (за 2019/2020 навчальний рік).

    В рамках наукового відділення  «Комп’ютерних наук», Секція «Безпека інформаційних та телекомунікаційних систем» на захисті були представлені дуже цікаві роботі, зокрема «Крадіжка інтернет-особистості», «Розробка платформи  для налагодження взаємодії учасників спільноти Молодіжного руху з управління Інтернетом», «Створення оригінальної системи контролю доступу до приміщення», «Забезпечення безпеки інформації на основі методу МОНТЕ – КАРЛО» та ін.

     В рамках неформального спілкування учасникам захистів було презентовано факультет інформаційних технологій НУБІП України, представлені всі спеціальності факультету, а також запрошено талановиту молодь на дні відкритих дверей НУБІП України. 

 

Дмитро Касаткін,

доцент кафедри

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook