Випускники Київського державного коледжу туризму та готельного господарства Дудник Андрій, Ігнатов Андрій та Кроха Микола мріють навчатися в НУБіП України

March 2, 2020

Згідно з Угодою про співпрацю між НУБіП України та Київським державним коледжом туризму та готельного господарства з 06.01.2020 по 30.01.2020 проведено щорічну технологічну практику з трьома студентами спеціальності «Комп’ютерна інженерія», в цьому році це:
Дудник Андрій, Ігнатов Андрій та Кроха Микола.

Вже традиційно кафедра комп’ютерних систем і мереж факультету інформаційних технологій НУБіП України є базою практики для випускників коледжу з напрямку інформаційних технологій.

  • Розкажіть, будь ласка, про себе…

Андрій Ігнатов - навчаюсь на четвертому курсі коледжу по спеціальності «Комп’ютерна інженерія». У вільний від навчання час займаюсь плаванням.

Андрій Дудник - навчаюсь в КТГГ в групі 41-КІ «Комп'ютерна інженерія», а також дуже цікавлюсь і займаюсь футболом.

Микола Кроха - мені 18 повних років, на даний момент я студент 4 курсу, навчаюсь на комп'ютерного інженера. У вільний від навчання час займаюсь плаванням, а також дуже цікавий кіберспорт.

  • Чому Ви обрали спеціальність «Комп'ютерна інженерія» і чи плануєте далі здобувати повну вищу освіту?

Микола Кроха: Чому я вибрав саме цю професію? Все це тянулось ще з дитинства, мені подобались комп'ютери та мені завжди було цікаво як вони працюють, на моїй спеціальності я вивчив як актуальні (Python, C++, JavaScript, Html, CSS) так і не актуальні мови програмування (Pascal). І звичайно ж хочу далі продовжити навчання, зокрема в НУБіП. Тому що на сьогоднішній день мати вищу освіту дуже актуально. З вищою освітою та професійними навичками можна легко знайти хорошу роботу та й переїхати в іншу країну.

Андрій Дудник: Я вибрав цю спеціальність, як мінімум, тому що мені цікаво займатись комп'ютерами, це сучасно і перспективо. На даний момент в нашій країні потрібна вища освіта майже всюди, тому у мене у планах обов’язково продовжувати навчання по вибраній спеціальності у вашому університеті.

Андрій Ігнатов: Я обрав спеціальність "Комп'ютерна інженерія", тому що мені подобається робота з комп'ютерами та різноманітним комп’ютерним обладнанням. Також хочу далі здобувати вищу освіту для того, щоб підвищити знання у сфері своєї спеціальності і НУБіП тут є ідеальним вибором.

  • Які переваги НУБіП України стали вирішальними у виборі закладу вищої освіти?

Микола Кроха: З переваг НУБіП  України можу виділити адекватність та професійний рівень викладачів. Також крім цього тут є військова кафедра, що дуже жирний бонус для хлопців. Технічна частина обладнання в гарному стані і працювати за ним можна із задоволенням.

Андрій Дудник: Як мінімум НУБіП входить в ТОП кращих університетів нашої країни. І практика на кафедрі Комп’ютерних систем і мереж переконала мене у правильності свого вибору.

Андрій Ігнатов: В НУБіП є такі переваги: сучасна комп'ютерна техніка та ліцензійне програмне забезпечення, можливість отримати глибокі знання із комп’ютерних мереж, а також компактність розташування серед мальовничої природи.

Правильність вибору цьогорічних випускників Київського державного коледжу туризму та готельного господарства підтверджують минулорічні випускники, які теж проходили практику на факультеті інформаційних технологій і вже навчаються на першому курсі НУБіП зі спеціальності «Комп’ютерна інженерія», що стає гарною традицією.

Розмовляв старший викладач кафедри
комп’ютерних систем і мереж та керівник практики
Юрій Матус 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook