Студентка економічного факультету Катерина Лозоцька стала фіналістом конкурсу студентських науково-практичних робіт

December 19, 2019

 ПВНЗ «Міжнародна академія сертифікації бухгалтерів і аудиторів» вже сьомий рік поспіль проводить серед студентів закладів вищої освіти конкурс студентських науково-практичних робіт «Міжнародні стандарти фінансової звітності: світова та національна практика, результати та перспективи». Цьогоріч економічний факультет НУБіП України представляла магістр економічного факультету спеціальності «Облік і оподаткування» Катерина Лозоцька під керівництвом завідувача кафедри обліку та оподаткування Євгенії Калюги.

     Традиційно захід проводився у два етапи: заочний (рецензування студентських наукових робіт й відбір фіналістів); очний (презентація й захист фіналістами наукових робіт), який проходив у формі доповіді та глибокої наукової дискусії. Конкурс був організований за підтримки та безпосередньої участі представників Палати аудиторів і бухгалтерів України, Агентства по МСФО, редакції журналу «Аудитор України», Institute of Certified Financial Managers UK Ukraine, ТОВ «Центр розвитку аудиту». Серед членів журі, які авторитетно і об'єктивно оцінювали переможців були відомі вчені та практики з МСФЗ: Олена Харламова, Helen Khorikova, Ірина Назарбаєва, Людмила Новіченко, Алла Киян, Наталія Яблонська.

     Відтак, фіналістці Катерині Лозоцькій з темою наукової роботи «Застосування МСБО 16 «Основні засоби» в діяльності суб’єктів господарювання України» будо доволі непросто здобути прихильність та визнання представлених наукових ідей та здобутків в інтелектуально-науковому конкурсі. Та все ж, цьорічні досягнення кафедри обліку та оподаткування поповнились ще одним дипломом. До того ж, Катерина Лозоцька отримала сертифікат на безкоштовне навчання та здачу екзамену за програмою МАСБА (Міжнародної академії сертифікації бухгалтерів і аудиторів та Institute of Certified Financial Managers UK Ukraine), річну підписку на актуальний і професійний журнал «Аудитор України» та інші приємні призи й подарунки від партнерів.

     Вітаємо переможницю Катерину Лозоцьку та висловлюємо подяку декану економічного факультету Анатолію Діброві та завідувачу кафедри обліку та оподаткування Євгенії Калюзі за організаційну і методичну підготовку студентки.

Наталія Кузик,

доцент кафедри обліку та оподаткування  

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook