Розпочався захист магістерських робіт у магістрів спеціальності «Садово-паркове господарство»

December 16, 2019

У магістрів спеціальності 206 «Садово-паркове господарство» ННІ лісового та садово-паркового господарства розпочався відповідальний час – захист магістерських робіт!

Захист урочисто відкрив директор інституту, професор Петро Лакида. Комісія у складі: проф. кафедри ботаніки, дендрології та лісової селекції Ковалевський С.Б., завідувача кафедри ботаніки, дендрології та лісової селекції Марчук Ю.М., завідувача кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну Колесніченко О.В., проф. кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну Попович С.Ю. у ході захистів задавили питання, цікавилися реалізацією проектів садово-паркового мистецтва та відмічали кращі роботи.

Сьогодні захищали свої роботи 10 магістрів. Під час виголошення основних положень магістерських робіт, відповідей на поставлені запитанні членів комісії та присутніх, студенти показали глибокі фахові знання та вільне володіння спеціальною термінологією об’єктом і предметом їх захисту, здатністю до розв’язання поставлених перед ними завдань. У ході захисту магістерських робіт комісія відмітила роботи за науковим спрямування Сірої Софії та Левчук Тетяни; рекомендувала основні положення до впровадження у виробництво: Кудренко Анни, Клим Христини, Смолярчук Вікторії та Вабищевич Анни.

Бажаємо випускникам гарного працевлаштування та створення високоестетичних та прекрасних садово- паркових обєктів!

Сергій Ковалевський, проф. кафедри ботаніки, дендрології та лісової селекції;
Олеся Піхало, доц. кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook