Благодійна акція «Подаруй дитині свято» до дня Святого Миколая!

December 16, 2019
Наближається чудове зимове свято, яке з нетерпінням чекають усі діти - свято Святителя Миколая ЧудотворцяСвятий Миколай вважається покровителем моряків, торговців, лучників, дітей та студентів. До цього свята всі діти сподіваються отримати подарунки. Напередодні вони пишуть листи до Миколая зі своїми побажаннями і проханнями.

     У цей нелегкий для України час ми повинні як ніколи бути згуртованими і підтримувати один одного… Насамперед, наших дітей -  майбутнє України.

     Гуманітарно-педагогічний факультет не перший рік проводить благодійну акцію, метою якої є підтримка дітей з дитячих будинків, дитячих відділень лікарень… Організатори розуміють, що подарунок один раз на рік не допоможе вирішити усіх проблем  дітей, що потребують допомоги, проте акція ґрунтується на давніх українських традиціях гуманізму і милосердя.

     Цього року студенти та викладачі гуманітарно-педагогічного факультету пропонують усім охочим стати помічниками Святого Миколая, подарувавши дітям з дитячого відділення Київського міського клінічного онкологічного центру канцтовари, розвиваючі ігри, книжки, розмальовки, іграшки. На сьогодні у відділенні – близько 50 дітей - віком від місяця до 17 років.

     Отже, разом долучімося до акції добра й милосердя, спробуймо подарувати дітям незабутнє свято Миколая, підтримаймо їхню віру в добро та казку, зібравши подарунки та найнеобхідніше.

Іграшки та канцтовари просимо приносити до 16 грудня у 125 ауд., корпус 3.

 

                                            Деканат гуманітарно-педагогічного факультету

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook