День відкритих дверей на кафедрі військової підготовки – це не тільки корисно, а й дуже цікаво

21 November 2019, 16:09

24 жовтня 2019 року студентська група 2 курсу спеціальності «Професійна освіта» (Технологія виробництва і переробки продукції сільського господарства) Гуманітарно-педагогічного факультету (ПО-18001б) на чолі зі старостою групи Гулян Маргаритою та разом з наставником - Маценко Л.М. відвідали цікавий і корисний захід, який організувала та провела кафедра військової підготовки НУБіП України.

 

Мова йде про День відкритих дверей на кафедрі військової підготовки. Хочемо відмітити злагоджену роботу колективу кафедри, подякувати за цікаву екскурсію, за можливість спробувати свої сили на усіх тренажерах та в навчальному тирі, за відповіді на усі наші, часом не дуже професійні, запитання, за розповідь та показані відеоролики про новинки, які тільки готуються прийняти Збройні сили України, за надану нову інформацію. Після такого чудового заходу дійсно виникає бажання йти до Вас на навчання!



Результатом нашого перебування на Дні відкритих дверей є не тільки нові знання, які ми отримали. Це ще й нові враження, позитивні емоції, а також велика кількість фотографій, які поповнили наш груповий архів.



Дякуємо колективу кафедри військової підготовки і сподіваємось на нові запрошення та на продовження нашої співпраці!



Наставник групи ПО-18001б
Маценко Леся Миколаївна

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook