На факультеті інформаційних технологій стартували дні відкритих дверей в якому кафедра прийняла участь

20 October 2019, 10:26

19 жовтня 2019 року на запрошення кафедри інформаційних і дистанційних технологій (https://www.facebook.com/events/940449462981100/) відгукнулися учні випускних класів київської школи №251, ліцею «Наукова зміна», «Слов’янської гімназії», гімназії №172 «Нивки». Крім київських школярів, які приїхали разом з вчителями та батьками, до нашої зустрічі приєдналась і родина з Корецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 (Рівненька область).

Як і будь яка інша зустріч, наша розпочалась із знайомства, коли декан факультету інформаційних технологій Олена Глазунова розповіла про умови вступу, спеціальності, за якими здійснюється підготовка, матеріальну базу, викладацький склад, дружній студентський колектив.

 

Майбутні абітурієнти мали змогу відвідати практичне заняття доцента кафедри комп’ютерних систем і мереж Віктора Смолія, де дізнатись як працює "розумна" теплиця; одержати практичні поради з кібербезпеки від завідувача кафедри комп’ютерних систем і мереж Валерія Лахна; зазирнути за лаштунки серверної, де старший викладач цієї ж кафедри Юрій Матус відкрив секрети підтримки цифрових потужностей факультету.

    Майбутні абітурієнти поспілкувалися із магістрами щодо перспектив навчання на факультеті з позиції фахової підготовки та подальшого професійного розвитку і випробували себе як майбутні ІТ-фахівці, а саме:

  • тестували боти разом зі студентами ІІІ курсу спеціальності «Комп’ютерна інженерія» Вдадиславом Андрішко та Аллою Федоренко.

Дякуємо за організацію події викладачів кафедри інформаційних і дистанційних технологій та завідувачку кафедри Олену Кузьмінську.

(більш докладно на сайті факультету https://nubip.edu.ua/node/65729)

 

Дмитро Касаткін

доцент кафедри

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook