25 травня 2012 р. відбувся випуск фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» напряму підготовки 6.051701 — «Харчові технології та інженерія»

July 22, 2012
м. Київ, НУБіП України

    25 травня 2012 р. відбувся випуск фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» напряму підготовки 6.051701 — «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Українського навчально-наукового інституту якості, біоресурсів та безпеки життя спеціальностей «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса», «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів»:
    Дипломи одержали 57 студентів, у тому числі:
- спеціальності ТПМ - 29, серед яких 3 з відзнакою;
- спеціальності ТПМ СТН – 7;
- спеціальності ТПР - 21, серед яких 3 з відзнакою.
 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook