Вітаємо з Днем народження Віру Олегівну Качур!

September 6, 2019

 

Щиро вітаємо з Днем народження завідувача кафедри теорії та історії держави і права,

кандидата юридичних наук, доцента КАЧУР Віру Олегівну!

 

Шановна Віро Олегівно! Дозвольте від усього науково-педагогічного колективу привітати  Вас з Днем народження!   

                              

      Ми цінуємо Ваш внесок в розвиток нашого юридичного факультету, адже Ви як сумлінний, дисциплінований, високопрофесійний працівник та викладач, керуючись у своїй роботі загальнолюдськими моральними рисами та якостями, на високому рівні здійснює підготовку майбутніх правників рідної держави чим і заслужили повагу як серед керівництва та колег, так і серед студентів і аспірантів. Ви віддано та стовідсотково присвячуєте себе роботі, передаючи здобутий науковий досвід майбутнім поколінням.  

     Ваші організаторські здібності та творчий підхід до справи, вимогливість і доброзичливість, виняткова працездатність і високий професіоналізм, наполегливість і принциповість, уміння масштабно і нестандартно мислити дають Вам змогу успішно вирішувати проблеми навчання і виховання майбутнього фахівця, вдосконалення організації навчального процесу.        

     Нехай оберігає Вас Всевишній від усяких негараздів і тривог, а наступні роки повняться здоров’ям і радістю, бажанням і надалі засівати освітянську ниву добірним зерном розумного слова й непересічної думки.                          

      Нехай здійсняться всі Ваші творчі задуми, і кожен день буде осяяний любов’ю і взаєморозумінням, а міцне здоров’я та гарний настрій стануть запорукою Вашої успішної праці.

З повагою, адміністрація юридичного факультету

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook