Вивчаємо можливості практичного застосування знань лікарів ветеринарної медицини із розширеними компетенціями

Під час занять студенти мали можливість ознайомитися зі структурою компанії та її стандартами. Безпосередньо відвідати торгівельні зали та виробничі відділення, побачити, яким чином застосовуються процедури задля гарантування безпечності харчових продуктів та поспілкуватися із фахівцями мережі - головним ветеринарно-санітарним лікарем та лікарем ветеринарної медицини логістичного центру свіжих продуктів.


Студенти також дізналися про основні принципи та порядок постачання свіжих продуктів у магазини мережі. Порядок відбору постачальників та процедури вилучення невідповідної продукції.

«Ашан» має в Україні 29 магазинів і 2 розподільних центри, в кожному створена робоча група по впровадженню НАССР.






Марія Галабурда,
доцент кафедри ветеринарно-санітарної експертизи