Відбувся успішний попередній захист бакалаврських робіт студентів четвертого курсу спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія»

May 30, 2019

     29 травня 2019 року на засіданні кафедрі комп’ютерних систем і мереж відбувся успішний попередній захист бакалаврських робіт студентів четвертого курсу спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія».
   Усі теми бакалаврських робіт у цьому році пов’язані з актуальними аспектами розвитку ІТ технологій, зокрема у сільськогосподарській галузі.
 
     Під час обговорення особливостей та результатів бакалаврських досліджень студенти груп КІ1608ск та КІ1503  продемонстрували глибокі знання проблем дослідження, високий рівень розвитку логічного та аналітичного мислення, особистісних якостей, здатність брати участь у дискусії на високому професійному рівні.
     Були підняті до розгляду досить актуальні теми, викладачі кафедри змогли побачити які основні методи майбутні бакалаври використали у своїх роботах, чому саме їх вони вирішили взяти та як проводили дослідження, а також допомогли доповідачам удосконалити їхні роботи, проаналізували разом з ними проблемні сторони та дали рекомендації щодо самого захисту.
Бажаємо студентам спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія» 10 червня зробити успішний захист.
 
 
Валерій Лахно
завідувач кафедри, професор
 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook