Студенти і викладачі факультету тваринництва та водних біоресурсів гідно представили наш університет на Міжнародній конференції в Литві

8 May 2019, 19:29

      02 – 04 травня 2019 року студенти і викладачі факультету тваринництва та водних біоресурсів прийняли участь у роботі ІІІ Міжнародної конференції Smart Bio (ICSB), яка відбулася на базі Університету Вітаутаса Магнуса в місті Каунас, Литва.

     Університет Вітаутаса Магнуса один з провідних університетів Литви, який вже третій рік поспіль проводить конференцію з біологічних та екологічних наук Smart Bio. У конференції взяли участь науковці з 17 країн світу – Білорусії, Бразилії, Грузії, Естонії, Індії, Індонезії, Італії, Казахстану, Латвії, Німеччини, Росії, Словаччини, Сполучених Штатів Америки, Таджикистану, Туреччини, Узбекистану та України. В цьому році до учасників з України долучились і викладачі та студенти Національного університету біоресурсів та природокористування України. Запрошення взяти участі у роботі конференції отримали доценти кафедри біології тварин Іван Митяй та Олена Дегтяренко і вісім студентів факультету тваринництва та водних біоресурсів.

     Протягом трьох днів науковці мали можливість активно працювати під час пленарних та секційних засідань, а також постерних презентацій. Наші студенти підготували шість постерних доповідей. 
     Особливо приємно, що до нашого університету ми привезли 2 дипломи. Оргкомітет конференції відзначив серед кращих постерну доповідь Юлії Пліщ на тему «Population Сharacteristics of Lymnaea stagnalis (Gastropoda: Lymnaeidae) in reservoirs of the South of Ukraine». Іван Митяй отримав диплом за кращу організацію студентської наукової роботу.

  

     Висловлюємо щиру подяку ректору Станіславу Ніколаєнку та декану факультету тваринництва та одних біоресурсів Вадиму Кондратюку за підтримку та організацію поїздки.

Олена Дегтяренко,
доцент кафедри біології тварин

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook