МОДУЛЬНА КОНТРОЛЬНА ПО ДИСЦИПЛІНІ «МАТЕРІАЛОЗНАВСТВО» АНГЛІЙСЬКОЮ МОВОЮ

25 April 2019, 9:53

 

 

На кафедрі «Технологія конструкційних матеріалів і матеріалознавство» факультету конструювання та дизайну дисципліна «Матеріалознавство» викладається англійською мовою з 2015 року.
Досвід показав, що найбільш оптимальним варіантом перевірки знань студентів є проведення модульних контрольних робіт у вигляді презентацій англійською мовою за темами що надає викладач. Студенти самостійно підготовляють презентації, доповідають та обговорюють їх на заняттях англійською мовою.
При підготовки до іспиту по дисципліні «Матеріалознавство», студенти 2 курсу факультету конструювання та дизайну напрямку «Машинобудування» групи ГМАШ-1701 зробили презентації англійською мовою, що були присвячені наступним розділам курсу:
1.- Дубровіна О. О.Cooling rate in environments quenching steels (Швидкість охолодження сталей в різних середовищах при гартуванні);
2. Купців Д. О.Low temperature thermo-mechanical treatment (Низькотемпературна термомеханічна обробка);
3. Низенко А. Ю.Heat treatment defects at the annealing and normalization (Дефекти термічної обробки при відпалі та нормалізації);
4. Поночовний А. С.Heat treatment defects at the quenching
(Дефекти термічної обробки при гартуванні);
5. Dogancan Gul    Determination of the steel hardenability
(Визначення прогартованості сталі);






 

Купців Д. О.
Поночовний А. С.
Dogancan Gul    
Дубровіна О. О.
Рис. Презентація англійською мовою модульних контрольних робіт  по дисципліні «Матеріалознавство» студентами групи ГМаш-1701.
Низенко А. Ю.

 

Аналіз презентацій показав, що студенти засвоїли наданий їм матеріал, можуть самостійно його систематизувати, готувати цікаві презентації англійською мовою на сучасному рівні, задавати питання один одному та давати відповіді на англійської мові.

 

В заключенні необхідно зазначити, що підготовка та доповідь студентами презентацій англійською мовою більш корисна при вивченні технічних дисциплін, що викладаються англійською мовою, ніж традиційні контрольні роботи.

 

Євгеній Афтанділянц
професор кафедри
Технологія конструкційних
матеріалів і матеріалознавство

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook