Упорядковуємо територію 4-го гуртожитку: очищаємо дерева від омели

19 March 2019, 9:38

У гуртожитку № 4 НУБіП України інтенсивно тривають не тільки внутрішні ремонтно-будівельні роботи, а й впорядковується прилегла територія. Під час останньої перевірки гуртожитку, комісією на чолі з ректором Станіславом Ніколаєнком, одним з доручень для проректора з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерія Іщенка та завідувача гуртожитку Любомирі Дулеби було проведення робіт з обрізки аварійно-небезпечних дерев вздовж пішохідної зони по вул. Бурмистенка.

 

На виконання даного доручення 18 березня 2019 службою проректора Валерія Іщенка та працівниками гуртожитку №4 було проведено заходи з обрізки уражених дерев. До речі, обрізку проводили не лише гілок, які після зимових снігопадів були ушкодженими та зламаними, а й тих, які вражені омелою. Ця рослина-напівпаразит завдає шкоди деревам, а уражені нею дерева стають крихкими і можуть легко ламатися при поривах вітру, що є особливо небезпечним у пішохідних зонах та у місцях руху транспорту.

 

  

Тому для збереження зелених насаджень були проведені відповідні заходи з обрізки уражених дерев і гілок. Попереду, каже Любомира Дулеба, на територію гуртожитку № 4 чекає озеленення, висадка троянд і декоративних кущів. Тож продовжуємо реалізовувати заходи щодо поліпшення стану та умов проживання у гуртожитку № 4.


Олександр Шевченко,
заступник декана факультету землевпорядкування

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook