Career Talks 2019 Навички для успіху 2.0

March 5, 2019

1 березня за підтримки CareerHub відбувся захід "Career Talks 2019 Навички для успіху 2.0". Конференція Career Talks відбувається вже вдруге, і залучає людей будь-якого віку дізнатись щось нове для розвитку навичок, що знадобляться у створені бізнесу, початку власного стартапу, або просто для створення успішної кар'єри у будь-якій сфері.

    У заході приймало участь близько 145 учасників, а спікерами конференції стали: Марина Саприкіна (голова правління Центру "Розвиток КСВ"), Володимир Лавренчук (голова правління "Райффайзен Банк Авааль"), Анна Дерев'янко (виконавчий директор Європейської Бізнес Асоціації), Кирило Гончарук (IT-директор компанії "Укртелеком"), Юлія Бориско (ведуча Телевізійної служби новин на 1+1), Дмитро Подолєв (засновник мережі iHUB), Олександр Ярема (заступник Міністра молоді та спорту України), Ксенія Бєлкіна (співзасновниця компанії Cardiomo).

    Спікери ділились цікавими історіями з життя, як і чому вони обрали власну професію, що допомогло їм в досягнені такого успіху і як вони розвивались і своїх сферах.
   Головними пунктами розвитку стали :

  • Мрій велико і обережно , адже мрії завжди стають реальністю.
  • Впроваджуй і роби
  • Вчись кожного дня
  • Вивчай time managment
  • Роби все з любов'ю

      Також спікери порадили багато книг, серед яких можна виділити: "There is no room for small dreams" Шимона Переса, "Why we sleep?" Мет'ю Уолкера, "7 навиків високоефективних людей" Стівена Кові, "Мислення швидке і повільне" Даніеля Канемана.

     Приємною несподіванкою стала співпраця конференціх з Центром переробки відходів, всіх учасників закликали сортувати сміття і викидати відходи в спеціальні контейнери.

    Конференція "Career Talks 2019" стала корисною для всіх, хто отримав змогу її відвідати, тому що кожен із нас почерпнув щось нове . Адже, як сказав Дмитро Подолєв "Життя - це не спринт, життя - це марафон".

Студентка економічного факультету
1 курсу 2-ої групи
Вероніка Лось

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook