Агрохіміки започаткували нову традицію - «День дипломника»

December 22, 2018

Кафедра агрохімії та якості продукції рослинництва започаткувала нову традицію – «День дипломника». Це кафедральне свято, на якому збирається велика агрохімічна родина – члени кафедри, дипломники усіх курсів, випускники попередніх років, гості. У центрі, звичайно – магістри, випускники 2018 року, які нещодавно захистили дипломні роботи і вже готові вийти самостійно на життєву ниву.

  


    А розпочалася ця урочиста подія згідно назви кафедри … якісною продукцією - смачною картоплею, чаєм із солодощами. Адже аудиторія – переважно студентська.

   


     Відкрив урочистість завідувач кафедри Анатолій Бикін, який із вітальними словами звернувся до випускників і всіх присутніх, відмітив значення єдності дипломників із кафедрою, важливість у роботі високих професійних і людських якостей.

     


    Гостями свята стали представники роботодавців – заступник директора Української лабораторії якості продукції АПК Оксана Самкова, директор компанії АгріЛаб Ярослав Бойко. Вони привітали випускників і кафедру зі святом, а також зазначили важливість і актуальність набутої спеціальності, високий попит на фахівців.

    


   Вікторина, спілкування, обмін побажаннями. Кафедра відзначила роботу магістрів і підготувала кожному подарунок і нагородження за номінаціями. Для кожного магістра була визначена саме йому характерна номінація, і вони самі визначали, хто буде нагороджений. Відповіді абсолютно співпадали з визначенням колективу кафедри, що ще раз довело єдність студентів і кафедралів.

           

   

     А студенти підготували для кафедри подарунок – презентацію, в якій відобразили моменти, пов’язані з кафедрою. А ще – передали символічну естафету наступному поколінню дипломників – альбом, розпочатий своїми фото й побажаннями.

 

       

     Цей день став справжнім святом, на якому були і урочистості, й вітальні слова. А музичні подарунки – від бувшої дипломниці кафедри, а нині прекрасної співачки Тетяни Кулі, від випускника цього року Євгена Остапенка, дипломниці 4 курсу Каріни Кулик, студенток Анни Сетченко і Людмили Комар.

 

 

     Цей день став незабутнім для всіх нас – великої агрохімічної родини.

 

Наталія Пасічник

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook