«Дебют першокурсника» на агробіологічному факультеті

October 26, 2018

Ось і настав час для традиційного свята  «Дебют першокурсника», який проходить кожного року, показуючи блискучі таланти їх учасників. Тож 25 жовтня, у повній кульмінації осені, на базі агробіологічного факультету, в актовому залі 3 корпусу, стартував довгожданий "факультетський бум". Вітання від імені ректора Станіслава Ніколаєнка передав директор ННЦ з виховної роботи і соціального розвитку Геннадій Ржевський, який висловив слова настанови та вказав на важливість таких заходів, а музикальний супровід забезпечили піснею "Агроном син землі" у виконанні Анни Сенчило та Євгена Остапенко.

     Після цього відбулося привітання наших винуватців торжества дружніми оплесками. На святі були присутні особливі гості, які склали президію журі, яку очолила декан факультету Оксана Тонха. Учасники порадували нас безліччю гумористичних сценок, флешмобами, піснями, грою на музикальних інструментах, ще й навіть авторським репом! Виступальному колективу вдалося показати не тільки свої акторські здібності, а й зарядити позитивом та драйвом кожного присутнього у цій залі. Учасники виклались на всі 100%, тим самим показавши згуртованість та міцність агробіологічного факультету. Після завершення виступів відбулося урочисте привітання груп: переможцями у номінації "Найкраща група" стала група під номером 4 з номером-пародією на пісню "Сама файна" під керівництвом Богданця Владислава; 2 місце - збірна АБФ з флешмобом від Смертюк Кароліни; 3 місце - 7 група з піснеб "Я студент".

     Наступною по черзі була номінація "Найкращий особистий виступ": 1 місце - Медушовська Анджеліка, 3 група; 2 місце - Смертюк Кароліна, 6 група; 3 місце - Присяжнй Юрій, 1 група за спеціальність "Садівництво та виноградарство". І нарешті перемогу у номінації "Глядацькі симпатії" здобув Хомазюк Віктор з 3 групи.

     Також від імені факультету хочемо виразити подяку організаторам та членам президії журі: Тонсі Оксані Леонідівні, Коваленку Віталію Петровичу, Завгородньому Володимиру Миколайовичу, Андрію Петровичу Душейку - директору СТОВ "Дніпро", Вадиму Олександровичу Скрипнику - генеральному директорові ТОВ "Хмільницьке-Астарта", Завгородньому Олегу - завідувачу відділення ТОВ " Укравіт", директору ННЦ з виховної роботи і соціального рохвитку - Ржевському Геннадію Миколайовичу та завідувачу кафедри культурології НУБіП України - Майданюк Ірині Зіновіївні, за ту теплу атмосферу яка створилась під час проведення заходу,за ту яскраву гамму почуттів, які залишились після закінчення концерту. Тож ще раз дякую всім, хто приймав участь у проведенні цієї грандіозної події, за активну участь та креативність, позитивну енергетику та нереально взривні емоції!!

 

Сорока Вікторія,
голова інформаційного сектору АБФ 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook