Саміт академій Cisco: підведення підсумків та плани на новий навчальний рік

July 10, 2018
     Вже протягом двох років факультет інформаційних технологій тісно співпрацює зі світовим лідером мережних технологій - компанією CISCO. Протягом даного часу було створено навчальну лабораторію та підготовлено понад 400 студентів за різними курсами академії. Викладачі та студенти факультету неодноразово брали участь у різноманітних заходах, організованих компанією. Завдяки такій активній роботі, а також сертифікації викладачів факультету, центральний офіс компанії в Україні присвоїв нашій мережевій академії статус ІТС (Instructor Trainer Center), який дає можливість готувати інструкторів для інших академій.
      Завдяки отриманню статусу ІТС представника факультету інформаційних технологій Андрія Блозву, керівника академії в НУБіП України, було запрошено на саміт Центрів підтримки академій та Центрів підготовки інструкторів, який проходив з 4 по 6 липня на базі Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. Перед початком роботи семінару учасників привітав ректор ТНТУ д.т.н., професор Ясній Петро Володимирович.
      Під час роботи саміту, Центри підтримки академій та центри підготовки інструкторів звітувалися про свою роботу, планували її на наступний рік. Обговорювали сучасний ІТ ринку в Україні, ризики з яким він стикається. Найголовніше питання, це підготовка слухачів та надання їм якісних знань. Оскільки компанія намагається залучити якомога більше слухачів отримували знання з ІТ та відповідали високим стандартам.
      Також було проведено декілька вебінарів із інженерами компанії, які розказали про нові механізми злому комп’ютерних мереж та як протидіяти таким випадкам. Саме через те що кіберзагроз стає все більше, CISCO розробила спеціалізовані курси для студентів, щоб навчити протистояти хакерам.
Співпраця нашого факультету інформаційних технологій та компанії CISCO розвивається і буде набирати більших оборотів.
 
Олена Глазунова
 
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook