Розширене засідання студентської ради гуртожитку № 2

June 20, 2018

           Для організованого поселення студентів факультету аграрного менеджменту НУБіП України у гуртожиток № 2 у 2018/2019 н.р., презентації нової концепції виховної роботи в НУБІП України та виконуючи доручення ректорату університету щодо посилення роботи органів студентського самоврядування на рівні гуртожитків,  на факультеті аграрного менеджменту 13 червня 2018 року було проведено розширене засідання студентської ради гуртожитку № 2 за участю т.в.о. декана факультету аграрного менеджменту Олександра Новака, начальника центру виховної роботи і соціального розвитку Геннадія Ржевського, спеціаліста цього центру Оксани Максименко, заступника коменданта гуртожитку Віталія Коваля.

На цьому засіданні обговорили нагальні питання функціонування гуртожитку: його водо- та енергозабезпечення, покращення роботи деяких служб обслуговування мешканців гуртожитку.  Озвучені жителями проблеми були зафіксовані представниками центру виховної роботи та передані в дирекцію студмістечка для опрацювання та вирішення.
Разом з тим гості звернули особливу увагу те, що почастішали випадки порушень правил проживання в гуртожитку, зокрема в частині, що стосується дотримання санітарного стану в кімнатах. Доказом цього стали результати позапланових перевірок, організованих спільно дирекцією студмістечка та центром виховної роботи, за підсумками яких, зокрема, санітарний стан кімнати № 109 (жителі Бойко В., Мацько Ю., та Сорока А.) став об’єктом розгляду університетської комісії з правопорушень. В цьому контексті Ржевський Геннадій Миколайович ознайомив жителів гуртожитку з основними пунктами нової концепції виховної роботи НУБіП України та ще раз роз’яснив вимоги стосовно порядку проживання у гуртожитку та покращення санітарного стану кімнат.
    
Також на засіданні було обговорено питання поселення в гуртожиток студентів, які мають намір продовжити термін проживання на літні місяці та на наступний рік. Т.в.о. декана Новак Олександр звернув увагу, що згідно положення про порядок поселення в гуртожитки на 2018/2019 н.р. минають терміни подачі заяв та формування проектів наказів на поселення. Було оголошено, що за підсумками роботи комісії з поселення до кінця наступного тижня (22 червня) мають бути підготовлені накази на поселення, потрапити в які студент може за умов: 1) вчасної подачі заяви на поселення, 2) відсутності невідпрацьованих порушень за минулий навчальний рік та 3) наявності оплати половини суми за проживання  у наступному навчальному році (копія квитанції на суму 2600 грн передається коменданту).
Для підсилення контролю за дотриманням правил проживання на період до кінця червня було складено графік чергувань наставниками груп, студенти яких згідно графіку навчального процесу на даний момент перебувають у м. Києві та проживають в гуртожитку.
 
Заступник декана факультету аграрного менеджменту
Олександр Новак

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook