Успішний старт захисту дипломних робіт бакалаврів спеціалізації «Агрохімія і ґрунтознавство»

June 12, 2018

12 червня 2018 року у навчальному корпусі №2 розпочалися захисти дипломних робіт студентів-бакалаврів денної форми навчання агробіологічного факультету з напряму «Агрономія», спеціалізації «Агрохімія і ґрунтознавство». Екзаменаційна комісія працювала під головуванням завідувача відділу агроґрунтознавства ННЦ «Інститут землеробства НААН», доктора сільськогосподарських наук Миколи Ткаченка. Члени комісії були представниками двох випускних кафедр: Оксана Тонха в.о. декана агробіологічного факультету, доктор сільськогосподарських наук, доцент; Анатолій Балаєв – завідувач кафедри ґрунтознавства та охорони ґрунтів ім. проф. М.К. Шикули, доктор сільськогосподарських наук, професор; Анатолій Бикін – завідувач кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна, доктор сільськогосподарських наук. Секретар ДЕКу – Катерина Карабач, доцент кафедри ґрунтознавства та охорони ґрунтів ім. проф. М.К. Шикули.

Крім членів комісії на захистах були присутні: проректор з навчальної і виховної роботи, професор Сергій Кваша, професор Віктор Забалуєв, доцент Людмила Ященко, доцент Надія Бордюжа, доцент Наталія Пасічник, доцент Олена Піковська, доцент Олег Генгало та інші викладачі та студенти, які прийшли послухати та підтримати своїх дипломників і друзів.

Члени ДЕК проявили високу вимогливість, як до представлених на захист робіт, так і до самого їхнього захисту. Відмітили, що усі представлені дипломні роботи присвячені актуальним темам та виконані на високому науковому рівні. Студенти блискуче захищали результати своїх досліджень, впевнено відповідали на запитання та показали зацікавленість у своїй професійній діяльності і наявність необхідного рівня підготовки до неї.

Результати роботи екзаменаційної комісії показали, що професорсько-викладацький склад агробіологічного факультету готує висококваліфікованих бакалаврів зі спеціальності «Агрономія», які володіють глибокими теоретичними знаннями і практичними навичками з присвоєної кваліфікації.

Вітаємо студентів з успішним захистом дипломних робіт! Бажаємо плідної професійної діяльності і запрошуємо продовжити своє навчання у магістратурі.

Катерина Карабач, доцент кафедри ґрунтознавства

 та охорони ґрунтів ім. проф. М.К. Шикули

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook