Студентка Ірина Шевчук – призер ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Стратегічне управління»

May 21, 2018

        16-19 травня 2018 р. у Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Стратегічне управління».

Національний університет біоресурсів і природокористування України на олімпіаді гідно представили студентки 4 курсу факультету аграрного менеджменту Ольга ВернигораДар’я ЄвдаковаІрина Шевчук. Участь в олімпіаді взяли представники вишів з різних регіонів України ‑ загалом 73 студенти.
ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Стратегічне управління» проходив у два тури. У першому турі учасники олімпіади виконували тестові завдання, у другому – вирішували практичні задачі. При виконанні тестових і ситуаційних вправ учасники користувалися комп’ютерною програмою. Студентки нашого університету успішно справилися із усіма завданнями та набрали високі бали.
Керівництво командою учасників від НУБіП України здійснювала доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Ольга Гогуля, яка у рамках олімпіади взяла участь у роботі круглого столу «Стратегічний розвиток України: проблеми та перспективи».
 
Після підсумку двох етапів олімпіади, командою журі були оголошені переможці олімпіади. За результатами ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Стратегічне управління» Ірина Шевчук посіла ІІІ місце. Переможці та учасники олімпіади отримали дипломи, грамоти, цінні подарунки.
 
Вітаємо Ірину Шевчук та бажаємо їй подальших успіхів і перемог!
 
Василь Горьовий,
завідувач кафедри менеджменту ім. проф. Й.С.Завадського
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook