ГОЛОВНЕ ТЕРИТОРІАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ЮСТИЦІЇ У М. КИЄВІ ТА НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ БІОРЕСУРСІВ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИ ПІДПИСАЛИ МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ

May 17, 2018

     17 травня 2018 року Головне територіальне управління юстиції у м. Києві та Національний університет біоресурсів і природокористування України підписали Меморандум про співпрацю.

     Участь у заході взяли ректор університету Станіслав Ніколаєнко, очільник столичної юстиції Станіслав Куценко, співробітники столичної юстиції, начальник юридичного відділу Андрій Бова, декан юридичного факультету Олена Яра, представники викладацького корпусу та студенти.

     Відтепер студенти юридичного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України зможуть йти на стажування до будь-якого структурного підрозділу юстиції Києва, будуть долучатись до всіх публічних заходів столичної юстиції. Також вони матимуть можливість поєднати навчальний курс із вивчення англійської мови із проектом LingvaSkills, котрий дозволить покращувати знання в режимі онлайн.

     «Столична юстиція уже налагодила чітку взаємодію та співпрацю із 21 вузом у нашій країни. Ми не просто підписали документи, а розпочали чітку програму з розвитку громадянського суспільства, підвищення рівня правових знань молоді, залучення студентства до активної громадської діяльності. Сьогодні закріплюємо чудову традицію взаємодії та запрошуємо до стажування, волонтерства та практики молоду генерацію професіоналів із Київського університету туризму, економіки і права», - зазначив Станіслав Куценко.

     Ректор Національного університету біоресурсів і природокористування України Станіслав Ніколаєнко, зауважив, що Національний університет біоресурсів і природокористування України є одним із провідних в Україні, навчальний процес і наукові дослідження забезпечують понад 2600 науково-педагогічних і педагогічних працівників, у тому числі біля 300 професорів і докторів наук, понад 1000 доцентів і кандидатів наук. Співпраця з юстицією у напрямку захисту прав викладачів та судентів стане ще одним щаблем у розвитку соціально-комунікаційних звязків.

     Після підписання меморандуму очільник вишу Станіслав Ніколаєнко запросив гостів на екскурсію до окраси нашого університету – Ботанічного саду, який уже став справжнісінькою перлиною Києва.

Олена Яра,
декан юридичного факультету,
кандидат юридичних наук, доцент

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook