Успішна здача державного екзамену і захист бакалаврських робіт студентами агробіологами у ВП НУБіП України «Мукачівський аграрний коледж»

May 14, 2018

11 травня розпочала свою роботу екзаменаційна комісія із атестації фахівців (складання державного екзамену із фахових дисциплін та захисту дипломних робіт) освітнього ступеня «Бакалавр» напряму підготовки «Агрономія» заочної форми навчання міжкафедральної навчальної лабораторії на базі ВП НУБіП України «Мукачівський аграрний коледж» агробіологічного факультету.

До складу екзаменаційної комісії ввійшли: доцент кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В.Лесика, к.с.-г. наук Володимир Завгородній, доцент кафедри землеробства та гербології, к.с.-г наук Микола Косолап та секретар комісії Еріка Малахова. Головою комісії призначено заступника декана агробіологічного факультету, доцента кафедри кормовиробництва, меліорації і метеорології, к.с.-г. наук Віталія Коваленка.

Зі словами підтримки до студентів та членів комісії звернулася завідувач міжкафедральної навчальної лабораторії Надія Кнап, яка побажала студентам удачі та позитивних результатів, а членам комісії - наполегливої роботи.

Студенти з успіхом надали відповіді на екзаменаційні білети, демонструючи належний рівень володіння теоретичним та практичним матеріалом з профільних дисциплін.

12.05.2018 року відбувся захист бакалаврських робіт. Випускники успішно захистили бакалаврські роботи. У своїх виступах студенти представили на розсуд екзаменаційної комісії дослідження по темах, які проводили на базі фермерських господарств Закарпатської області. Відповіді студентів засвідчили їх обізнаність з тематикою дослідження. Вони переконливо аргументували основні положення своєї теми, долучалися до дискусії, були активні і зацікавлені у власних дослідженнях.

Члени державної екзаменаційної комісії залишилися задоволені ступенем підготовки бакалаврських робіт, виступами студентів, відповідями на поставлені запитання, рівнем виконання презентацій.

Випускники також отримали інформацію про можливість подальшого підвищення свого наукового рівня в магістратурі на агробіологічному факультеті.

 Вітаємо студентів з успішною здачею екзамену та  захистом і бажаємо їм нових звершень і досягнень!

Надія Кнап,

 завідувач міжкафедральної навчальної лабораторії

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook