Перший навчальний семінар від компанії «Евраліс Семенс»

March 1, 2018

27 лютого 2018 року в 4 ауд. 7 корпусу НУБіП України на базі кафедри рослинництва відбувся перший навчальний семінар від компанії «Евраліс Семенс», на якому директор з маркетингу Ольга Молокович розкрила питання історії створення бренду Євраліс, напрямків селекційних програм, виробничих баз впровадження насінницьких технологій вирощування соняшника, кукурудзи, ріпаку, сорго.

Семінар відвідало більше 20 студентів ОС «Бакалавр» 3 та 4 курсів агробіологічного факультету і факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, яких зацікавила діяльність компанії. Вони дізналися багато нового, зокрема вимоги, яким повинно відповідати насіння сільськогосподарських культур, вирощене в Україні та призначене для експорту в країни ЄС, що дасть можливість суттєво змінити структурні статті експорту переорієнтувавши їх з сировини на насіння. Це викликало велику зацікавленість студентської аудиторії та жваву дискусію з проблемних питань.

 Наприкінці семінару студенти виразили вдячність кафедрі рослинництва та компанії «Евраліс Семенс» за надану можливість поглиблення їхніх теоретичних знань та практичних навичок з обраної професії.

 

Наталія Новицька,

доцент кафедри рослинництва

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook