На економічному факультеті проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності "Економіка підприємства"

February 21, 2018

На виконання наказу МОН України від 06.12.2017 р. №1572 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2017-2018 начальному році» та наказу ректора НУБіП України Про проведення І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади у 2017-2018 н.р. в Університеті на економічному факультеті протягом  проходять  олімпіади серед студентів з економічних спеціальностей та навчальних дисциплін, переможці І туру відібрані та зареєстровані на ІІ тур Всеукраїнських олімпіад серед українських студентів.

Так, 20 лютого в 231 аудиторії відбувся І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з спеціальності «Економіка» (Економіка підприємства). В якій взяли участь 18 студентів 4 курсу освітнього ступеня «Бакалавр» таа 3 студентів ОС "Магістр" економічного факультету. Конкурсну комісію, яка оцінювала роботи студентів, очолив завідувач кафедри підприємництва та організації агробізнесу Микола Максимович Ільчук.

 

Учасникам олімпіади були запропоновані до виконання завдання, які мали визначити рівень як теоретичної так і практичної підготовки студентів у формі тестування та рішення практичних ситуаційних завдань. Найвищий рівень теоретичної і практичної підготовки з економічних дисциплін показали і стали переможцями І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади такі студенти: І місце Семінський Андрій Анатолійович, ІІ місцеТовстенко Ірина Олегівна, ІІІ місце - Моргун Світлана Олегівна, Войтенко Марія Андріївна.

Вітаємо переможців і бажаємо з честю представити університет та факультет у ІІ етапі олімпіади серед студентів.

 

Віталій Нагорний,
заступник декана економічного факультету

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook