Кафедра методики навчання та управління навчальними закладами запросила до магістратури НУБіП профтехосвітян столиці

12 February 2018, 14:19

     Завідувач кафедри методики навчання і управління навчальними закладами Василь Ковальчук зустрівся з профосвітянами міста Києва. Тему для розмови обрано найактуальнішу – питання розвитку професійно-технічної освіти, тенденції, які диктує ринок праці та роль педагога в цих процесах. Василь Іванович зазначив, що визначальним в розвитку ринку праці є освіта і щоб бути конкурентоспроможним необхідно постійно здобувати нові компетентності.

     Серед учасників зустрічі майстри виробничого навчання та викладачі спецпредметів столичних ПТНЗ. Оскільки випускники професійно-технічних навчальних закладів мають можливість продовжити навчання в університетах за професійним спрямуванням на ІІ – ІІІ курсі, то Василь Іванович детально розповів про спеціальності за якими здійснюють підготовку фахівців в НУБіП України, зокрема на гуманітарно-педагогічному факультеті, де випускники можуть продовжити навчання за спеціальністю «Професійна освіта». А для самих педагогів перспективним є навчання на магістерській програмі «Управління навчальним закладом».

     Профтехосвітяни отримали відповіді на питання щодо умов вступу та навчання, перспективи працевлаштування, ознайомилися з офіційним сайтом університету. Учасники зустрічі домовилися про візит у відповідь – до університету, але вже з учнями, де вони зможуть побачити аудиторії, лабораторії, поспілкуватись зі студентами та викладачами, відчути дух університетського життя.

Лілія Мартинюк

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook