КОНКУРС ДЛЯ ДІВЧАТ «НАУКА - ЦЕ ЛЮБОВ»: ПРИДУМАЙ ФОРМУЛУ ЛЮБОВІ

February 9, 2018
НУБіП України

11 лютого 2018 року ООН відмічає «Міжнародний день жінок і дівчаток в науці». Його мета - привернути увагу до проблеми гендерних стереотипів, що заважають жінкам досягнути висот в науці. Цього року #ДівчатаSTEM вирішили відмітити дівчат, які захоплюються наукою. 

На підтримку «Міжнародного дня жінок і дівчат в науці», що святкується 11 лютого, Центр «Розвиток КСВ» та ініціатива #ДівчатаSTEM за підтримки компанії L’Oréal Україна оголошує конкурс для школярок та студенток віком від 13 до 21 років, що захоплюються наукою. Доведіть нам, що наука – це дійсно любов
Правила участі зовсім прості: учасницям потрібно придумати формулу* любові та презентувати її Організаторам у форматі Презентації .
Вимоги до Презентації:
- презентація має бути у форматі *.PPTX, *.PPT, *.PDF;
- має містити не більше 15 слайдів;
- має містити: ПІБ, вік, телефон, мейл, місто, місце навчання, чому наука для Вас цікава, хто з українських жінок, на вашу думку, є рольовою моделлю, формулу любові та пояснення. 
Кінцевий термін подання презентації: 12 лютого 2018 року, 23:00. 
Призи: Найкращі роботи будуть нагородженні призами від компанії L’Oréal Україна і переможниці будуть запрошені до участі в першій конференції для дівчат, що відбудеться 24 квітня в рамках Європейського STEM тижня в Україні, і на екскурсию до лабораторії сенсорної сигналізації Інституту фізіології імені О. О. Богомольця НАН України, де буде можливість познайомитися із роботою нашого головного органу – мозку. Екскурсію буде проведено Наною Войтенко, завідуючою лабораторії, Надихаючою жінкою в STEM. 
Важливі правила: 
1. Організатори лишають за собою право на використання ідей учасниць. 
2. Дати нагородження та екскурсії будуть оголошені переможницям 16 лютого 2018р. 
3. Роботи, надіслані після зазначеного часу, до участі не приймаються. 
4. Роботи, що міститимуть плагіат, будуть дискваліфіковані. 
Контактна особа: 
Оксана Ізакова, координатор напряму STEM 
Центр «Розвиток КСВ»
(044) 292 02 48
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook