Лекція на тему: «Обмеження та перспективи аграрної торгівлі та політики» від професора університету ім. Гумбольдта пана Дітера Кіршке

November 30, 2017

 5 грудня о 08:30 в аудиторії 231 корпусу 10 Національного університету біоресурсів та природокористування України (НУБіП) за сприяння Німецько-українського агрополітичного діалогу (APD) відбудеться лекція німецького експерта з аграрної торгівлі та політики – професора університету ім. Гумбольдта (м Берлін, Німеччина), пана Дітера Кіршке на тему: «Обмеження та перспективи аграрної торгівлі та політики».
Пан Кіршке займав посаду голови Інституту аграрних наук імені Альбрехта Даніеля Таера в університеті ім. Гумбольдта. Він є аграрним економістом та має значний досвід в аналізі агрополітики та агроторгівлі. Доктор Кіршке є автором численних наукових публікацій в областях аналізу аграрної політики та її ефектів на агросектор, розвитку сільських територій, аналізу продуктивності агровиробництва, розвитку сектору біопалива та ін. Він також довгий час був членом експертної групи з аграрної політики при Федеральному міністерстві продовольства та аграрної політики Німеччини.

Запрошуємо всіх бажаючих.

 

Анатолій Діброва, декан економічного факультету

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook