Профорієнтаційна робота кафедри технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства з учнями Київського регіонального вищого професійного училища будівництва

6 November 2017, 13:04
Професор кафедри технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства доктор технічних наук Лопатько К. Г. та учбовий майстер Лапшин С. А. 3 листопада 2017 року зустрілися з учнями Київського регіонального вищого професійного училища будівництва, яких привів на кафедру технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства викладач училища Попик А. Ф.

 

 

Вони ознайомили учнів з обладнанням і технологіями термічної обробки металів і сплавів, що існують на кафедрі технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства, а також перспективами навчання на факультеті конструювання та дизайну Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Професор кафедри технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства доктор технічних наук Лопатько К. Г. показав приклад обробки деталей струмами високої частоти.

 

Учбовий майстер Лапшин С. А. крім обробки деталей струмами високої частоти виконав об’ємну термічну обробку гартування.

 

 

Наведені приклади обробки деталей настільки сподобалися учням Київського регіонального вищого професійного училища будівництва, що вони самостійно виконали обробку металевих деталей струмами високої частоти.

 


 

На зустрічі було зроблено презентацію кафедри технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства, факультету конструювання та дизайну та університету, а також розповсюджено інформаційні матеріали.
Майбутнім випускникам запропонували взяти участь в предметних олімпіадах університету та навчання  на підготовчих курсах НУБіП України, а також запросили на День відкритих дверей університету.

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook