Подаруй життя Бондаренку Олександру

October 14, 2017

Життя воно таке справедливе. Хвороба спідкала молодого юнака зненацька. Олександр – інвалід 2 групи, хворий на рідкісне захворювання - хворобу Вільсона-Коновалова. Влітку було проведене дослідження, внаслідок якого був встановлений медичний висновок – необхідна термінова трансплантація печінки. Та студенти нашого НУБіП України не змоги стояти осторонь страшної новини,взялися одразу за допомогу. До цієї акції також активно долучилися студенти економічного факультету,котрим не байдужа подальша доля Сашка.

   

Молоді, сповнені сил та натхнення допомогти. Студенти організували благодійний ярмарок для збору коштів на лікування Сашка. Створити теплу атмосферу в 10 корпусі допоміг теплий чай із солоденькими смаколиками зроблених власноруч. Музика під гітару надала нашим студентам емоційних вражень,що наштовхнуло їх на фото з міньйоном,а задоволенням для хлопців стало обійми з міс і віце-міс економічного факультету.


Студенти університету зібрали на допомогу Сашкові 28 тис. грн.,вони впевнені,що вже скоро Сашко зможе повернутися до рідного університету де його чекає факультет і рідна група.

 

Для небайдужих, також реквізити:картка Приват Банка 5168 7573 2368 0753 Бондаренко Наталія Павлівна (мама) або скринька допомоги в навчальному корпусі 15 поруч з деканатом факультету інформаційних технологій.
 

Богдана Гнатенко,
студентка 1 курсу 1 групи
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook