Гуманітарії обрали нового голову профбюро факультету

20 October 2017, 9:38

19 жовтня відбулася звітно-виборна конференція профбюро гуманітарно-педагогічного факультету. На порядку денному – два головних питання: звіт про роботу голови профбюро гуманітаріїв Олександра Грабовського та обрання очільника і членів профспілки факультету.

     Як зазначив декан факультету Василь Шинкарук, упродовж останніх років Олександр Грабовський як очільник профспілкової організації колективу факультету зробив чимало для поліпшення матеріально-технічної бази ще тоді навчального корпусу № 15, де розміщувався факультет, а згодом і корпусу №3 у виділених для факультету приміщеннях. Окрім того, за сприяння профспілки проводилося чимало факультетських заходів і свят, для оздоровлення працівників, правового і соціального захисту співробітників.

  

     В обговоренні звіту також взяли участь завідувачі кафедр Руслан СопівникСергій Білан,доценти Тарас Горбатюк, Олександр Костюк, а також голова профспілкової організації університету Ростислав Тарасенко. Вони задовільно оцінили роботу Олександра Грабовського, після чого колектив затвердив звіт та оновлений склад профбюро факультету. До нього увійшли завідувач кафедри культурології Ірина Майданюк, доцент кафедри методики навчання та управління навчальними закладами Людмила Білан, доцент кафедри соціальної роботи та психології Дмитро Костюк, доцент кафедри філософії Тарас Горбатюк, завідувач кафедри фізичної культури Микола Костенко та старший лаборант кафедри педагогіки Оксана ЛященкоОчолила профспілку факультету доцент кафедри філософії Інна Савицька.

Ольга Наконечна, 
доцент кафедри педагогіки

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook