Профорієнтаційна робота у полі зору вченої ради факультету тваринництва та водних біоресурсів

20 October 2017, 23:28

  19 жовтня відбулося чергове засідання вченої ради факультету тваринництва та водних біоресурсів. Ключовим питанням був план профорієнтаційної роботи факультету на цей навчальний рік. Перед початком роботи, як завжди вшановували студентів-переможців спортивних змагань. Цього разу студент магістратури 2 року навчання Поміркований Олександр на абсолютному чемпіонаті України з кіокушинкай карате у розділі куміте серед чоловіків у відкритій ваговій категорії зайняв 3 місце та був нагороджений кубком і бронзовою медаллю.

  Переходячи до порядку денного, як зазначив декан Вадим Кондратюк ми усі маємо згуртуватись, врахувати недоліки минулої вступної кампанії та зробити набір студентів не менше ніж минулого року. Сьогодні усі вищі навчальні заклади аналогічного профілю переживають не легкі часи, тож маємо максимально сконцентрувати усі сили щоб залишитися у лідерах. Усі завідувачі кафедр професори Михайло Сичов, Юрій Засуха, Анатолій Угнівенко, Сергій Рубан, Микола Повозніков, Петро Шевченко, Микола Сахацький, Надія Вовк доповіли про плани профорієнтаційних робіт науково-педагогічних працівників своїх кафедр, із розрахунку що кожен має побувати не менше ніж у 15 школах.

  Потому про план та напрями діяльності студентської організації та студентської ради гуртожитку № 11 доповіли їхні голови Костенко Ярослав та Олександр Дєманов відповідно.

  Вчена рада заслухала цікаву наукову доповідь доцента кафедри аквакультури Алевтини Базаєвої на тему: «Сучасні методи діагностики та усунення пошкоджень гідротехнічних споруд рибогосподарських водойм», затвердила звіт за результати літньої екзаменаційної сесії та шляхи покращення навчального процесу на факультеті та рекомендувала до друку начальні посібники.

Людмила Зламанюк,

секретар вченої ради факультету

тваринництва та водних біоресурсів

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook