Знання, досвід, компетентність

October 13, 2017

«Інформація в чистому вигляді - це не знання. Справжнє джерело даних - це досвід.»

Альберт Ейнштейн.

Справжній юрист повинен щоденно практикувати та розв'язувати складні правові завдання. Найтяжче приходиться керівникам юридичних підрозділів великих підприємсв, установ, організації. Такий юрист повинен бути універсальним, знати цивільне, гсподарське, трудове законодавство, приймати участь у судових процесах та вправно складати процесуальні документи. Коли такий фахівець поєднує практичну роботу з викладацькою, це великий успіх і для студентів і для навчального закладу. Саме до такого «золотого кадрового запасу» можемо впевнено віднести к.ю.н., доцента кафедри цивільного та господарського права М.В. Гаєвець.

Марина Василівна не перший рік працює на юридичному факультеті НУБіП України, поєднуючи обов'язки за основним місцем роботи з надзвичайно відповідальною роботою у відокремленому підрозділі Регіональної філії «Пасажирська компанія» ПАТ «Українська залізниця». Це дозволяє їй підтримувати свою кваліфікацію на високому рівні, щедро ділитися практичним досвідом з колегами та студентами і в решті, допомагати талановитим студентам з працевлаштуванням.

Надзвичайно приємно, що заслуги нашої колеги, за поданням керівництва «Пасажирської компанії» ПАТ «Українська залізниця» були відмічені Почесною грамотою КМДА за підписом мера м. Києва В.В. Кличка.

Щиро радіємо за свою колегу, Марину Василівну Гаєвець та бажаємо наснаги у роботі, нових успіхів на юридичній ниві!

 

доцент кафедри цивільного та господаського права

Лілія Панькова

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook