Оголошено конкурс на кращі монографію, підручник, навчальний посібник, довідкову літературу і наукові праці молодих учених

September 14, 2017

   З метою підтримки освітян і науковців, а також молодих учених України ВГО «Академія наук вищої освіти України» проводить щорічний конкурс на кращі монографію, підручник, навчальний посібник, довідкову літературу і наукові праці молодих учених, які отримали визнання серед наукової та освітянської спільноти, видані не менше трьох років тому, та використовуються у навчальному процесі ВНЗ України.

     Детальну інформація щодо вимог до конкурсних робіт та супровідних документів наведено у листі ВГО «Академія наук вищої освіти України»:

https://nubip.edu.ua/sites/default/files/u18/list_konkurs_pidruchnik_2_2.pdfhttps://nubip.edu.ua/sites/default/files/u18/list_konkurs_pidruchnik_2_1.pdf.

     Для участі у конкурсі, до секретаріату навчально-методичної ради університету (корп. 3, кім. 401) слід подати до 22.09.2017 р. такі документи:

  • віддруковану конкурсну роботу − підручникнавчальний посібникдовідкову літературу;
  • витяг з протоколу засідання вченої ради факультету (ННІ), де працює здобувач, щодо рекомендації праці на здобуття премії з вищезазначених номінацій;
  • решту документів, зазначених у п.п. 3, 4, 5, 6 розділу «Супровідні документи» у листі АНВОУ.

     Після ухвалення рекомендацій до участі в конкурсі на засіданнях навчально-методичної та вченої рад університету автори ухвалених конкурсних робіт надсилають до 10.10.2017 р. на адресу: 01054, м. Київ, вул. Тургенєвська, 11, офіс 1.1 роботи і супровідні документи.

Оксана Зазимко,
начальник навчального відділу

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook