ІЗ ДЕВІЗОМ «ВІРА! ПРАЦЯ! МУЖНІСТЬ! ТЕРПІННЯ!» ДО КРАЇНИ ПРАВОВИХ ЗНАНЬ

August 31, 2017

     «Віра! Праця! Мужність! Терпіння!».

     Цими словами із твору Ліона Фейхвангера «Гойя, або Тяжкий шлях пізнання» було пронизане знайомство першокурсників юридичного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування та їхніх батьків із своїм керівництвом, майбутніми викладачами, методистами деканату та лаборантами кафедр, з усіма тими, хто наступні чотири роки присвятить формуванню майбутнього правника.

     До усіх присутніх із вітальним словом звернулася очільниця факультету Олена Яра, яка запевнила, що авторитетні науковці, педагоги, співробітники університету зроблять усе можливе, аби проведені в університеті роки стали не лише періодом інтенсивного навчання, а й запам’яталися роками, які стануть найкращими у житті. Вона висловила сподівання, що досягнення першокурсників на ниві науки та освіти стануть предметом гордості не лише їхніх родин, а й України загалом.

     Із напутніми промовами виступили завідувачі кафедр професори Володимир Єрмоленко, Віктор Ладиченко, Олексій Піддубний та доцент Віра Качур.

     Опісля цього, до слова запросили представників цьогорічного набору Катерину Семендяй та Вадима Анохіна для проголошення присяги студента НУБіП України.

     Завершилося свято традиційним врученням атрибутів студентства – студентського квитка та залікової книжки, а також передачею Ключа знань.

Віра Качур,

завідувач кафедри теорії та історії держави і права

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook