Не зупиняємося ні на мить – триває оновлення матеріально-технічної та лабораторної бази факультету тваринництва та водних біоресурсів

August 4, 2017

  Початок серпня. Гаряча пора як у прямому так і переносному значенні: літо проявляє себе по-справжньому - спека, в приймальній комісії також спекотно - проходить набір студентів денної та заочної форм навчання як на місця державного замовлення так і за умов договору. І звичайно не на другий план відходить покращення матеріально-технічної бази факультету тваринництва та водних біоресурсів. Цього разу бенефіціар – кафедра генетики, розведення та біотехнології у тваринництві. 2 серпня завершено капітальний ремонт та оснащення на 100% новими меблями аудиторію №43 навчального корпусу №1, куди також вже закуплене новеньке лабораторне обладнання і яке згодом буде встановлене, що в самий раз 1 вересня почне використовуватися  нашими вступниками при вивченні дисциплін розведення і селекція тварин, генетичні ресурси у тваринництві та розведення і селекція риб.

   Також кипить робота із заміни старих зношених дверей на новенькі, які також стануть прикрасою оснащених аудиторій. А це не багато не мало – 7 дверей замінено і встановлено. І все це – за рахунок благодійників та випускників факультету.

  Вступна компанія 2017 року ще раз довела – тільки потужна матеріально-технічна база з сучасним лабораторним обладнанням в поєднанні з високим професіоналізмом науково-педагогічних працівників та наданням конкурентоспроможних освітніх послуг студентам стане запорукою стабільного розвитку та процвітання факультету тваринництва та водних біоресурсів – лідера у підготовці фахівців для галузі тваринництва та рибництва нашої держави.

В. Бочков,

доцент кафедри генетики, розведення

та біотехнології у тваринництві

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook